HÍREK: ARCHÍV HÍREK


A CÉGÜNKRÕL:


      Mint ahogy a cégünk teljes neve is leírja: "Doo Envirolab, Technikai laboratórium ökológiai mûszerekre", elsõsorban olyan laboratóriumi és egyéb mérõmûszerek forgalmazásának karbantartásának, javításának valamint kalibráicójának céljából alapítottuk, melyek a levegõ, a víz és a talaj mintavételezésére és analizálására szolgálnak.

      A fõtevékenységünk mellet, természetesen, regisztrálva vagyunk és foglalkozunk más tevékenységekkel is mint pl.: -export-import, -technikai konzultálás, -automatikus mérõállomások gyártása és installációja, és a többi, mind olyan területrõl amely az elektrotechnikát és a környezetvédelmet vegyíti.

      Partnereinkel való együttmûködésünknek köszönhetõen, a termékek és a szolgáltatások igen széles skáláját tudjuk felkínálni.

      A piac és a vevõink igényeinek ismeretére alapozva - mely a több éves tapasztalat eredménye ebben a szférában mûködve-, készítettük el üzleti stratégiánkat, melynek fõ célja: a cégünk és minõségének folyamatos növekedése, valamint elégedett felhasználók és partnerek.

Environnement SA       RAESystems   Sintrol       Gasmet
MRU   KIMO Instruments   Munktell
Copyright © 2008 - 2009 DOO Envirolab - emisszió, imisszió, szerviz, karbantartás, kalibráció.
Envirolab Srpski Srpski   Envirolab English English   Envirolab Magyar Magyar

Find us on Facebook

Follow us on Twitter